ALARMSYSTEMS bvba


24/24 u
JORIS VAN DEN BOSCH

Windmolenveldstraat 52 - LEUVEN

Tel 016/23.71.71
GSM 0475/23.71.71

 


   
De beveiliging van uw eigendom verdient een installatie van superieure kwaliteit. Wij vonden die bij :
 
 
Aritech is Europa’s belangrijkste producent en verdeler van beveiligingssystemen.  Aan deze marktleiderspositie ligt meer dan dertig jaar ervaring ten grondslag. Aritech ontwikkelt, produceert en verdeelt de meest geavanceerde systemen voor inbraak-branddetectie, toegangscontrolesystemen en camerabewaking zowel voor de residentiële, commerciële als industriële sector.

aritech-belgium.jpg (15261 octets)


Aritech dankt de technologische en kwalitatieve voorsprong voor een belangrijk deel aan de continue investering in onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma’s. Bovendien worden de behoeftes van de markt nauwlettend gevolgd en worden nieuwe standaarden in technologie gedefinieerd.
Aritech Belgium biedt aan zijn ‘’Professionele Installateurs’’ en ‘’Service Providers’’ een compleet gamma van producten, geïntegreerde systemen en een volwaardige technische ondersteuning.

 

Aritech is een filiaal van de groep Interlogix.  Deze opereert op wereldvlak en biedt een volledig pakket aan diensten en producten inzake bescherming, beveiliging en communicatie.

Aritech is een onderdeel van General Electric.

Meer informatie vindt u op de uitgebreide website van Aritech

 


D-TECT ALARMSYSTEMEN

JORIS VAN DEN BOSCH
Windmolenveldstraat 52-Leuven

Tel 016/23.71.71
GSM 0475/23.71.71

e-mail: info@d-tect.be